Annular Piezo Keramisk

Annular Piezo Keramisk

Annular Piezo Keramisk Model: PZT-52-Φ100 × Φ94 × 15 Materiale: PZT5 Dimensioner: 100 * 94 * 15mm 1.Reson til eksistensen af Annular Piezo Keramisk? Den væsentlige enhed, der er en rhomboid eller kubisk formet bur bestående af atomer, findes i nogle atomgitterstrukturer. Inde i cellen er buret ...
Chat nu

Produktdetaljer

Annular Piezo Keramisk

Model: PZT-52-Φ100 × Φ94 x 15

Materiale: PZT5

Dimensioner: 100 * 94 * 15mm

图片37.png

1.Reson til eksistensen af Annular Piezo Keramisk?

Den væsentlige enhed, der er en rhomboid eller kubisk formet bur bestående af atomer, findes i nogle atomgitterstrukturer. Inde i cellen er buret ansvarlig for at holde enkelt semi-mobil ion, der har talrige kvantepositionstilstande. Ved at anvende elektrisk felt eller ved at forvrænge buret (påført belastning) vil ionsposttilstanden derfor skifte. Grundlaget eller transformationen til interne elektriske feltskift fra mekanisk belastning tilvejebringes ved kobling mellem buret og centralionen.

2.Hvordan kan polering og depolering i Annular Piezo Keramiske materialer?

The Annular Piezo Ceramic bør gennemgå et højt elektrisk felt til en gang til opstilling af tilfældigt orienterede mikrodipoler i deres korrekte formulering, da den kemiske sammensætning ikke blot er ansvarlig for den piezoelektriske egenskab af keramik. Dette kaldes "poling" på grund af justering som følge af anvendelse af højspænding. der udøves en "afviklingsspænding" på mikrodipolerne på grund af anvendelsen af elektrisk felt i modsat retning, hvis det er forsøgt. Der er kun midlertidig ændring i polarisation, hvis lavniveaufelt anvendes, da det hopper tilbage ved fjernelse. Der er også delvis nedbrydning af polariseringen sammen med delvis tab af egenskaber, når der anvendes mellemfelter. Polarisering i modsat retning vil blive resultatet, hvis der anvendes høje felter.

3. Er der mulighed for at anvende piezo keramiske aktuatorer ved kryogene temperaturer?

Svaret er ja. Fra ned til nul grader Kelvin fortsætter allpiezo-aktuatorer, selv om det kan virke mod-intuitivt. Da elektriske felter ikke kan ændres ved temperatur overhovedet, og de inter-atomiske elektriske felter er grundlaget for den piezoelektriske effekt, mindskes de mest almindelige piezoceramics på grund af piezo-kobling, da temperaturen falder. Vigtigst er, at bevægelsen af de fleste materialer falder til omkring en syvendedel deraf målt i rum ved flydende heliumtemperaturer.


Undersøgelse