Piezo Element

Piezo Element

Piezo Element Kilden til det piezoelektriske buzzer lydelement kommer hovedsagelig fra Piezo Element. Den piezoelektriske membran består af en piezoelektrisk keramisk plade trykt med elektroder på begge sider og en metalplade (messing eller rustfrit stål mv.). Brug af klæbemidler, Piezo ...
Chat nu

Produktdetaljer

Piezo Element

Kilden til det piezoelektriske buzzer lydelement kommer hovedsagelig fra Piezo Element. Den piezoelektriske membran består af en piezoelektrisk keramisk plade trykt med elektroder på begge sider og en metalplade (messing eller rustfrit stål mv.). Brugen af ​​klæbemidler, Piezo Element og metalbinding sammen, det er det, vi almindeligvis vidste som summen.

8b13632762d0f7037b7f9dca0efa513d2797c5d3.jpg

Figur 2 viser det piezoelektriske vibrationspladeoscillationssystem. Når en DC spænding påføres mellem to elektroder i den piezoelektriske membran, opstår mekanisk deformation på grund af den piezoelektriske virkning. For forvrængede piezoelementer strækker piezoelementets deformation i retning af stråling.


Piezo-elementet er bøjet i den i fig. 2 (a), og metalpladen bundet til Piezo-elementet strækker sig ikke. Når det piezoelektriske element kontraherer, bøjer den piezoelektriske vibreringsplade i den retning, der er vist i fig. 2 (b). Derfor, når vekselstrømmen ledes gennem elektroderne, som vist i figur 2 (c), er bøjningen vist i figur 2 (a) og figur 2 (b) skiftevis forekommer gentagne gange for at frembringe lydbølger i luften .


Buzzere Generelt er folks lydområde omkring 20 Hz til 20 kHz. De nemmeste at høre er 2kHz til 4kHz. Derfor er langt de fleste piezoelektriske lydkomponenter i dette lydområde.


Buzzere Generelt er folks lydområde omkring 20 Hz til 20 kHz. De nemmeste at høre er 2kHz til 4kHz. Derfor er langt de fleste piezoelektriske lydkomponenter i dette lydområde. I mellemtiden vælges summerresonansfrekvensen (f0) også generelt i samme område. Som vist i figur 3 afhænger resonansfrekvensen af ​​metoden, der anvendes til at understøtte Piezo-elementet. Hvis Piezo Element har samme form, vil dens værdi falde i rækkefølge af (a), (b) og (c).

d6ca7bcb0a46f21f418e5445f0246b600c33ae6a.jpg

Generelt er et Piezo Element installeret i resonanskammeret for at generere et højt lydtryk (se figur 4). Ved anvendelse af ligning (1) (Helmholtz ligning) kan resonansfrekvensen (fcav) for resonanskammeret i figur 4 beregnes. Eftersom den piezoelektriske vibreringsplade og resonanskammeret har passende resonansfrekvenser (f0) og (fcav), kan begge positionsstyring styres


Forøg lydtrykket ved en bestemt frekvens og opnå en specifik båndbredde.

Piezo Element tilpasset

Velkommen til at sende os henvendelser, Vi kan tilpasse forskellige piezo element som pr dit krav.

Selvdrev og eksternt piezoelement.

蜂鸣片.jpg

Undersøgelse